Scouting Stadskanaal

Home Over ons Verhuur Praktische informatie Agenda Contact

Bestuur

Je ziet ze niet vaak, maar het bestuur is er wel degelijk. Als geen ander weten ze Scouting Stadskanaal draaiende te houden, ze dragen zorg voor de blokhut en omgeving en zorgen voor een gezond financieel plaatje. Zij zijn de sterke kracht achter Scouting Stadskanaal.

Het verenigingsbestuur van Scouting Stadskanaal wordt gevormd door een voorzitter, secretaris, groepsbegeleid(st)er en praktijkbegleid(st)er. Samen met een afvaardiging van één persoon van ieder speltak, vormen zij de Groepsraad. Maandelijks vergadert de Groepsraad over alle zaken die boven het daadwerkelijke groepsdraaien staan. Hierbij moet je denken aan; contributie, cursussen, functioneren van een groep enz.

Oudervertegenwoordiging

Scouting Stadskanaal is een vereniging. De eigenschap van een vereniging is dat de ouders van van onze jeugdleden hun stem kunnen laten horen in onze Groepsraad. Dit kan als afgevaardigde namens één van de leeftijdsgroepen. De oudervertegenwoordiger kan op deze manier invloed uitoefenen op het beleid en de activiteiten van Scouting Stadskanaal. Het doel van de Oudervertegenwoordiging is het ondersteunen van alle speltakken en indien nodig  het verrichten van allerhande klusjes bij de blokhut en/of activiteiten.

Inmiddels zijn er binnen onze vereniging 3 ouders actief betrokken in de functie van oudervertegenwoordiging. Zij stellen zich graag aan u voor - regelen.

Indien gewenst kunt u deze ouders ook altijd bereiken via ouders@scoutingstadskanaal.nl regelen.

geen persoon ingelogd Login

Wanneer?

Zaterdagochtend: 9:30-11:30

Komende Activiteiten

Hieronder staan de komende activiteiten beschreven.

Geen activiteit bekend